TRIP GUANGZHOU

Jom Sertai Trip Kami ke Guangzhou 2018

Kami menawarkan pengalaman memborong dengan keseronokan yang maksimum. Yuran yang berbaloi di samping ilmu borong yang sangat padu!

Pengalaman Sebenar Memborong

Anda bukan sahaja dibawa ke plaza-plaza borong yang terkemuka di sana, bahkan, kami akan berkongsikan cara nak 'deal' dan tambat hati paa peniaga di China.

Tips Survival

Bukan sahaja memborong, anda juga bakal didedahkan dengan ilmu survival seperti menaiki Guangzhou Metro, Teksi, Carian Makanan Halal, Komunikasi dengan peniaga China dan macam-macam lagi.

Peluang Shopping Beg

Takkan taknak shopping, kan? Ini adalah lubuk kegemaran ramai peserta kami. Tak terliur ke tengok beg-beg yang kami paparkan ini?

SENARAI SYARIKAT YANG MENGGUNAKAN SERVIS TRIP PRIVATE

"Apa yang saya suka dengan Trip ke Guangzhou bersama Akademi Borong China ini adalah, Tuan Faiz jenis tak lokek ilmu. Semuanya di share. Barang saya dapat, semuanya sen-sen jer."
Puan Hani
Owner, ELDURRA Exclusive
"Trip yang tak disangka-sangka telah mengubah minda saya tentang perniagaan di China. Semua yang saya perlukan berjaya dilaksanakan oleh Tuan Faiz dan Tim Akademi Borong China."
Abdul Basit
Owner, BYOND Success

JOM MENGEMBARA BERSAMA KAMI

RECHARGE YOUR BUSINESS KNOWLEDGE & SKILLS 

Trip GUANGZHOU Akademi Borong China akan menghimpunkan PULUHAN PEMILIK BISNES dari latar bisnes yang berbeza. Kami akan menyarankan untuk setiap ahli kumpulan SALING MEMBANTU dan berkongsikan IDEA BISNES di sepanjang trip.

DIBEKALKAN DENGAN BUKU PANDUAN BESERTA ALAMAT PLAZA BORONG

Setiap peserta Trip GUANGZHOU bakal dibekalkan dengan sebuah buku hasil karangan pengalaman Tuan Faiz. Pelbagai NOTA BORONG dititipkan sebagai panduan. Paling MAHAL adalah DERETAN ALAMAT PLAZA BORONG yang juga ditulis di dalam bahasa MANDARIN. 

FASILITATOR YANG TERLATIH TERSEDIA MEMBIMBING ANDA

Mengembara di negara yang sukar untuk berkomunikasi membuatkan ramai yang patah semangat. Di Guangzhou pula berdepan dengan KESIBUKAN para penduduk, masalah WANG PALSU dan KEKANGAN BAHASA di sesetengah lokasi plaza. Di sini, fasilitator kami akan membantu anda.

Apa Kata Peserta?

KHAIRUL IZWAN

Bisnes saya berkembang dari ZERO to HERO kerana ilmu Tuan Faiz. Saya hadir Seminar dan sertai TRIP Borong China sehinggalah saya memilik kedai sendiri. Datanglah ke Bizpark, Ulu Tiram, Johor.

KHAIRUL IZWAN

Pemilik Kedai MRC Southern Outdoor, Ulu Tiram, Johor

AMIR SYAKIREEN

Hanya dengan datang sekali ke China bersama Akademi Borong China, kami telah membuat penjimatan sekitar RM 60k – RM 80k dalam pengeluaran merchandising!

AMIR SYAKIREEN

Pengasas Hipster Pomade

SITI RAHIL MUHAMMAD FAUZI

Terima kasih banyak-banyak Akademi Borong China. Saya sangat enjoy trip borong China pada Mei lepas. Paling penting barang yang saya idam-idamkan akhirnya jumpa di Guangzhou 😍 #bahagiabetulhidup

SITI RAHIL MUHAMMAD FAUZI

Pengasas Raheel Inshaw & Hijab

TRIP GENERAL  KE GUANGZHOU

PILIH TARIKH ANDA

SEPTEMBER BEST TRIP!

6 SEPT - 11 SEPT 2018

SCHOOL HOLIDAY TRIP

29 OKT - 11 NOV 2018

WINTER SPECIAL TRIP

6 DISEMBER - 11 DISEMBER 2018

hubungi
013-745 7397

2-123 JALAN PRIMA SG 5, PRIMA SERI GOMBAK, 68100 BATU CAVES, SELANGOR