Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah saya dah selamat sampai Kedah. Haa sampai kedah? Apa maksud dia?

Ya saya joined class ATC di KL pada 8 July 2018 lepas.
Dan alhamdulillah saya dah selamat sampai. Ada orang tanya kenapa tak tunggu di Kedah je?

Lain orang, lain pendapat.

Saya percaya fast action fast result dan saya lebih suka bayar pengalaman dan ilmu orang lain yg bermanfaat dengan harga yg berpatutan.

Maknanya apa?
Saya selamat dari terbakar duit atau saya panggil “yuran terlebih bijak”

Saya tak pernah beli di TAOBAO, tak pernah beli di 1688.

Tapi saya dah compare harga before joined class.

Saya nak tau tips n tricks, do’s and dont’s, paling penting saya nak tahu bab kastam! Haaa sebab utama tak mau beli dari luar negara dulu sbb tak mau kena bayar cukai yg kita tak tahu berapa harga.

Amazingly, dengan harga terlampau murah RM50 ilmu yg bernilai ribuan ringgit, ini sangat sangat lah menguntungkan buat saya.

Tuan Faiz sangat lah tak kedekut ilmu, saya duduk di bahagian depan dia sekali, sebab saya rabun sebenarnya ?? tapi dalam masa yg sama saya nak access paling dekat supaya soalan soalan silly questions pun tuan faiz boleh jawab.

Ada sesetengah penceramah ni, bila tanya walaupun dekat, mereka akan hantar assistant saja. Tapi tuan faiz, dia tolong kebanyakan pelajar dalam kelas sebaik mungkin. His assistants were attentive and helpful too!

Kelas ni hands on practical. Best, sebab buat time tu juga sebab lain orang mesti akan ada masalah yg berbeza. Saya sendiri waktu nak beli berapa kali kena refresh, order hilang terpadam segala mak nenek, tak percaya boleh tanya tuan razali.

Okay cut it short, ada orang cakap saya ada anak tak boleh travel,saya punya advise ;

DATANGILAH ILMU. KEJARLAH ILMU.

Saya pergi cari ilmu, bukan ilmu dan tok guru yg datang kepada saya.

Saya pun ada anak. 
Tapi saya uruskan siapa yg jaga anak utk 2 hari. You look for solutions not excuses.

Lagi best, SAYA DALAM PANTANG KEGUGURAN. Waktu hari kelas ATC tu, saya dah hari ke 42 pantang.

Tapi tu bukan alasan untuk saya tidak mencari ilmu. Dan saya tak nak tunggu sebab dalam masa 12 hari saya menunggu, mungkin saya dah boleh buat sales RIBUAN RINGGIT.

So apa alasan anda lagi? Tak ada duit? Carilah pelan pelan inshaaAllah ada jalannya kalau nak cari ilmu.

APA SAYA DAPAT LEPAS JOIN KELAS AHAD LEPAS?

Okay setelah masuk kelas, ni saya share secara ringkas ya,

23 unit produk terjual. Sikit je pun.

Total sales : RM2080 
Nett sales : RM1210. (UNTUNG BERSIH) utk 3 hari.

Ni saya beli direct dengan 1688. Kalau nak beli 1 pun pandai2 lah cari dekat 1688 pun boleh beli. Murah dia mak aihhh ????

Modal saya ? 
RM50 (yuran kelas) 
RM70 (tiket bas)
Total : RM120

Modal RM120. Saya UNTUNG LEBIH 10 KALI GANDA UNTUK 3 HARI KERJA.

So hampa nak tunggu lagi ka?

Pi la cepat ?

HIGHLY RECOMMENDED & TRUSTED FOR ONLINE PURCHASE FROM CHINA BY AKADEMI BORONG CINA.

Yes guys, MYWAU IS AMAZING! Wajib pi belajaq.

Terima kasih Tuan Faiz & Amazing People from ABC. 
Halalkan ilmu yg awesome! 

P/s : thanks puan sarah sebab berkongsi rezeki beli tiket murah dengan saya ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *